Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا عزیزی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: دومین جلسه کمیته رسیدگی به مشکلات و مطالبات رانندگان برگزار شد و موضوع بیمه آنها در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه که با حضور تعدادی از رانندگان بین شهری حمل بار و مسافر برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که از جمله آن می‌توان به این موضوع اشاره کرد که چکاپ پزشکی رانندگان با سن بالای 45 سال، هر ساله یکبار و کمتر از 45 سال هر دو سال یکبار با دفترچه تأمین اجتماعی آنها و به صورت رایگان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه مقرر شد تا چنانچه راننده‌ای بر اثر بیماری نتوانست به کارش ادامه دهد، به مدت یکسال پس از آن بتواند از دفترچه بیمه خود استفاده کند و دیگر اینکه رانندگانی که نتوانستند حق بیمه خود را پرداخت کنند، به آنها تا سه ماه برای این کار فرصت داده شود و بلافاصله بعد از گذشت زمان پرداخت حق بیمه در ماه اول جریمه نشوند.

عزیزی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد تا موضوع اجرای مصوبه مجلس در برنامه ششم در خصوص بازنشستگی رانندگان با سن 55 سال و 25 سال سابقه، با حقوق 25 روز از سوی مجلس پیگیری شود.

وی افزود: در ارتباط با موضوع ازکارافتادگی رانندگان که مورد اعتراض رانندگان نیز بود مقرر شد تا در جلسه‌ای با معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی این موضوع مورد بحث قرار گیرد که به جای برخورد سلیقه‌ای با موضوع از کارافتادگی رانندگان، چارچوب مشخصی برای این موضوع در نظر گرفته شده و طبق آن عمل و تعریف مشخصی از این موضوع ارائه شود.

عضو کمیته رسیدگی به مشکلات رانندگان اظهار داشت: همچنین مقرر شد تا بررسی عملکرد رانندگان توسط سازمان تأمین اجتماعی به جای ماه به ماه به صورت سالانه محاسبه شود؛ چرا که ممکن است راننده‌ای در یک ماه به اندازه 40 روز کار و حق بیمه پرداخت کند و در یک ماه 15 روز تا در حق رانندگان اجحاف نشود.

عزیزی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد تا پرداخت حق بیمه کامیون‌ها به صورت شناور باشد و هر کس شرایط مالی بهتری دارد حق بیمه بیشتر و هر کس شرایط ضعیف‌تری به لحاظ مالی دارد حق بیمه کمتری پرداخت کند و درنهایت افرادی که حق بیمه بیشتری پرداخت کرده‌اند، در دوره بازنشستگی حقوق بیشتری دریافت می‌کنند و کسانی که حق بیمه‌شان کمتر است، در دوره بازنشستگی حقوق کمتری نیز دریافت خواهند کرد.

وی افزود: موضوع سخت و زیان‌آور بودن کار رانندگان نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. با توجه به عوارضی که این موضوع دارد مبنی بر اینکه رانندگان در هر 24 ساعت 6 ساعت باید رانندگی کنند مورد پذیرش همه رانندگان نیست و باید با بررسی بیشتر کار را به‌گونه‌ای به پیش ببریم که به ضرر رانندگان نباشد.

عضو کمیته رسیدگی به مشکلات رانندگان در پایان گفت: در مورد بروز حادثه در حین کار نیز مقرر شد تا تعریف مشخصی از این موضوع ارائه شود؛ چراکه تأمین اجتماعی تنها حادثه در زمان حرکت خودرو با بار را قبول دارد و معتقد است پنچرگیری و امثال این کارها در حوزه وظایف رانندگان نیست و بروز حادثه در ارتباط با این کارها، از موارد تحت پوشش بیمه اجتماعی نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند