Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به حذف یارانه حق بیمه کامیون‌داران گفت: برای قشر خاصی حق بیمه از ۲۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود که با پیگیری انجام شده این اشتباه اپراتوری سازمان تامین اجتماعی حل شد و یارانه پرداختی دولت در این بخش هنوز پا برجاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ اولین روزهای خردادماه ۹۷ رانندگان و کامیون‌داران در شهرهای استان فارس، قزوین، نجف‌آباد، قائن، کنگاور، بوکان، شهرکرد، بشرویه، فردوس، همدان، هرمزگان، آزادشهر، جاده‌کنار، کوهدشت، یزد، اصفهان، همدان، مشهد، گرمه، کوار، قم، شاهرود، سمنان و همچنین در نوشهر، تربت‌جام، تربت‌حیدریه، دهگلان، زرند کرمان، مشهد، گناباد، سنندج، بندرعباس، مبارکه اصفهان، ساوه و اراک و چندین شهر دیگر دست به اعتراضات صنفی زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتصابی که به دنبال اعتراض به عدم افزایش کرایه حمل‌ونقل ایجاد شد و مشکلاتی را در تمامی بخش‌ها فراهم کرد. در پی این اعتصاب، کامیون‌داران از عبور هرگونه تانکر و کامیون در طول مسیر جلوگیری و آنها را به پیوستن به این اعتصاب ترغیب کردند.

اساس گزارشات درخواست کامیون‌داران افزایش ۴۰ درصدی دستمزدشان بود که از سال ۹۴ هیچ گونه افزایش قیمتی در این بخش نداشته‌اند، همچنین بازنشستگی با حداقل دستمزد، حذف یارانه حق بیمه و حق کمیسیون‌ها، گران بودن قطعات و عوارضی جاده‌ها، نبود سالن اعلام بار و سیستم نوبت‌دهی و دلال‌بازی شرکت‌های حمل و نقل هم از دیگر مشکلات رانندگان کامیون مطرح شده بود.

افزایش ۲۰ درصدی کرایه کامیون

علی زندی‌فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب؛ با اشاره به اعتراضات اخیر رانندگان کامیون گفت: رانندگان عزیز ما خواسته‌های به جا و به حقی داشتند که پیگیری لازم در این زمینه صورت گرفت.

وی به شرح مشکلات و راهکارهای اتخاذی اشاره کرد و گفت: بخشنامه تناژ که برای تریلی‌ها به میزان ۴ تُن و یا متناسب با حال سایر خودروهای باری اضافه بار ابلاغ شده بود که ماه گذشته این بخشنامه لغو شد ولی با پیگیری‌هایی که انجام شد دوباره این بخشنامه مسکوت گذاشته شد تا ان شاءالله در این زمینه تجدید نظر صورت بگیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به درخواست رانندگان کامیون برای افزایش نرخ کرایه گفت: از سال ۹۳ در سطح کشور رانندگان کامیون افزایش کرایه نداشته‌اند که در این زمینه موافقت برای افزایش ۲۰ درصدی کرایه‌ها با هماهنگی صنف آنان انجام شد.

افزایش حق بیمه اشتباه اپراتور سازمان تامین اجتماعی بوده است

زندی‌فر با اشاره به حذف یارانه حق بیمه کامیون داران هم گفت: برای قشر خاصی حق بیمه از ۲۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود که با پیگیری انجام شده این اشتباه اپراتوری سازمان تامین اجتماعی حل شد و یارانه پرداختی دولت در این بخش هنوز پا برجاست.

وی افزود: برای بررسی سختی کار رانندگان کامیون نیز کارگروهی در مجلس، نمایندگان صنف و متولیان سازمان در مرکز جلساتی برگزار شده است و این طرح از قبل نیز در دست بررسی بود ولی اقدامی در این زمینه صورت نگرفته بود که ان شاءالله امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده زودتر به نتیجه برسیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به درخواست رانندگان کامیون درخصوص بازنشستگی گفت: مطابق تصمیم وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بازنشستگی و سختی کار رانندگان کامیون با ۲۵سال سابقه و ۵۵ سال سن اجرا می‌شود.

نظارت بر بازار لوازم یدکی مستمر می‌شود

زندی‌فر به افزایش قیمت لوازم و قطعات هم اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث قیمت لوازم یدکی هم کارگروهی در مرکز تشکیل شده است؛ در ماه‌های اخیر قیمت‌ها در این بخش حبابی بالا رفته بود که تصمم شد نظارت مستمری بر بازار انجام شود و همچنین با صدور مجوز لازم برای واردات برخی از قطعات مورد نیاز کامیون‌داران قیمت‌ها در این بخش نیز تعدیل شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود

استاندار کردستان گفت: مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج از جمله مباحثی است که باید حل و فصل شود و اگر نیاز باشد استانداری نیز رایزنی‌های لازم را در خصوص حل این مشکل انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر سنندج اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از مطالبات شهرداری سنندج از اداره راه و شهرسازی اختصاص زمین مسکونی است، حداقل دو هکتار زمین خالص مسکونی طی چند ماه آینده در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت که سعی خواهیم کرد تا پایان سال آن را افزایش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه بیمه کارگران شهرداری نیز از جمله مباحثی است که باید حتماً حل و فصل شود، افزود: از شهرداری سنندج می‌خواهیم این مشکل را بررسی و حل کند و اگر نیاز باشد ما نیز با سازمان تأمین اجتماعی رایزنی‌های لازم را در خصوص حل این مشکل انجام می‌دهیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اقدامات دو سال اخیر شهرداری سنندج به صورت نسبی مثبت بوده، به ویژه در حوزه افزایش سرانه فضای سبز که کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است اما نباید از مسائلی همچون بیمه کارکنان نیز غفلت کرد چون در آینده ممکن است به مشکل لاینحلی تبدیل شود.

زارعی‌کوشا ادامه داد: شهرداری یک مجموعه گسترده با وظایف بسیار زیاد است و چون یک نهاد خدمات‌رسان است مردم از آن انتظار زیادی دارند و در بسیاری از مسائل، دیواری کوتاه‌تر از آن وجود ندارد.

وی خواستار تعامل بیشتر بین اعضای شورا و شهرداری شد و افزود: مسائل و مشکلات فی‌مابین را حل کرده و فضای تعاملی ایجاد کنید و در هر کاری مصالح مردم را در نظر بگیرید.

استاندار کردستان در مورد مطالبه چند نفر از اعضای شورا مبنی بر اینکه میزان آلودگی پتروشیمی کردستان برای شهر سنندج باید مشخص شود، گفت: در بحث آلایندگی هر واحد صنعتی در استان با کسی تعارفی نداریم و موضوع پتروشیمی را نیز بررسی خواهیم کرد که اگر مشخص شود آلاینده است قطعاً اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

زارعی‌کوشا تصریح کرد: امسال نیز حداقل ۳۵۰۰ تن سهمیه قیر به شهرداری اختصاص خواهد یافت و تلاش می‌کنیم این میزان را هم افزایش دهیم.

ضرورت حل مشکل زمین‌های قولنامه‌ای در سنندج

حسن عسکری، فرماندار سنندج نیز اظهار کرد: شهرداری سنندج در افزایش سرانه فضای سبز، آسفالت معابر، توجه به حاشیه شهر و پرداخت حقوق کارکنان موفق عمل کرده است.

وی خواستار ایجاد بازار روز و حل مشکل وانت‌های میوه‌فروشی در شهر سنندج شد و گفت: زمین‌های قولنامه‌ای یکی از مشکلات اصلی شهر سنندج است که باید این مشکل حل و فصل شود.

فرماندار سنندج تأمین امنیت شغلی برای کارکنان شهرداری را از جمله مباحث مهم دانست و افزود: تبدیل وضعیت کارکنان و کارگران شهرداری سنندج نیز باید انجام شود.

نرخ تورم ماهانه کردستان کاهشی بوده است

اکبر محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: از مهرماه سال گذشته نرخ تورم ماهانه استان کاهشی بوده است، اگرچه که فروردین سال جاری مقداری افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه تورم یک مبحث ریشه‌ای و عمیق است، افزود: مسائل بسیاری بر نرخ تورم در استان و به ویژه در شهر سنندج تأثیرگذار است از جمله تورم مسکن، چراکه عرضه زمین در این شهر محدود بوده و بخشی دیگر نیز به مشکلات زیرساختی و تولیدات خارج از استان بازمی‌گردد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در ادامه خواستار برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز به ویژه در کمربندی بهشت محمدی شهر سنندج شد.

کد خبر 749912

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود