Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گردهمایی رؤسای ادارات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سراسر کشور امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، فرمانده پلیس راه کشور و معاون قضایی دادستان کل کشور در حال برگزاری است.

در این مراسم وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: حمل‌ونقل جاده‌ای ستون فقرات حمل‌ونقل ایران و عمده‌ترین بخش حمل‌ونقلی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عباس آخوندی افزود: 600 میلیون کالا سالانه توسط حمل‌ونقل جاده‌ای جابه‌جا می‌شود و 600 هزار نفر در این حوزه ارتزاق می‌کنند.

وی ادامه داد: از جهت کلی سیاست مهم در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای دنبال می‌کنیم که مهمترین آن ارتقای ایمنی است. 

وزیر راه و شهرسازی افزود: هیچ چیز به اندازه ایمنی در حمل‌ونقل جاده‌ای مهم نیست، میلیون‌ها سفر در جاده‌ها انجام می‌شود و ایمنی‌ترین اصلی‌ترین موضوع مورد توجه وزارت راه و شهرسازی در این حوزه است. 

آخوندی اضافه کرد: در حوزه رفع نقاط پرحادثه، اصلاح مسیر هندسی راه‌ها، اصلاح شیب شیروانی، اجرای حفاظ‌های جاده‌ای، دوربین‌ها و مسائل دیگر از اقداماتی است که انجام شده است.

وی افزود: هیچ چیز بر ایمنی ارجحیت ندارد و در بحث ایمنی جاده‌ای دلیلی بر ایجاد ریسک‌های بزرگ نیست و باید با احتیاط عمل کرد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: ما موظفیم اقداماتی جهت جلوگیری از رفتارهای پرخطر برخی رانندگان انجام دهیم،‌ در این باره مباحثی با پلیس راه مطرح شده است؛ در نظام بیمه‌ای، اصل بیمه، بیمه کردن مخاطره رفتار راننده است. امروز ما فقط خودرو را بیمه می‌کنیم در حالی که ماشین خود به خود مخاطره‌ای ندارد و رفتار پرخطر راننده حادثه می‌آفریند. 

آخوندی وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بیمه باید با رفتار راننده ارتباط پیدا کند و اگر راننده‌ای رفتار پرخطر داشت باید حق بیمه بیشتری بپردازد.

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی فقط خودرو بیمه می‌شود، باید در حوزه فرایند بیمه بازنگری شود و اگر لازم بود قوانین را عوض کنیم و لایحه به مجلس بدهیم. 

آخوندی با تأکید بر اینکه مدرن کردن جاده‌ها و مدیریت جاده‌ای امری ضروری است، گفت: زمانی کمتر از 50 هزار کیلومتر جاده و یک و نیم میلیون دستگاه وسیله نقلیه در کشور داشتیم و امکان کنترل مکانیکی جاده‌ها فراهم بود اما امروز با 40 میلیون وسیله نقلیه و 20 میلیون خودرو امکان کنترل مکانیکی وجود ندارد و باید به سمت هوشمندسازی جاده‌ها حرکت کرد. 

وی بیان کرد: در 4 سال گذشته در حوزه نرم‌افزار و هوشمندسازی جاده‌ها سرمایه‌گذاری کلانی انجام شد، 700 میلیارد تومان در دوربین‌های ثبت تخلفات سرمایه‌گذاری کردیم، سامانه سپهتن راه‌اندازی شد 

وی  با تأکید بر اینکه تجاری‌سازی نکته مهمی در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است گفت: بودجه و منابع دولتی محدود است و باید از آنچه سرمایه‌گذاری می‌کنیم بهره تجاری داشته باشیم. 

آخوندی ادامه داد: منابع محدود باید جاهایی اختصاص یابد که کارگاه‌های ایمنی و تجاری برای مردم داشته باشد و ما حتما این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: می‌توان بخش عمده‌ای از فعالیت‌های راهداری را در فعالیت تجاری معنا کرد، آزادراه‌هایی نظیر تهران - قم، تهران - ساوه و غیره که در اختیار دولت قرار گرفته است در جهت ارتقای سطح سرویس و بهبود نحوه خدمت‌رسانی می‌تواند به یک پروژه تجاری تبدیل شود و بخش خصوصی به آن وارد شود. 

وی ادامه داد: تجاری‌سازی به عنوان راهبرد کلی در وزارتخانه دنبال می‌شود چون با کسری منابع مواجه هستیم. البته تجاری‌سازی در مفهوم افزایش نرخ بهره‌وری در سرمایه ملی هم است. 

آخوندی بر لزوم روان‌سازی حمل‌ونقل جاده‌ای بین‌مرزی اشاره کرد و گفت: در 4 سال اخیر اصلاح پایانه‌های مرزی در دستور کار قرار گرفت، ارتباط حمل‌ونقل روان و ایمن با کشورهای همسایه ضرورت دارد، توسعه محورهای جاده‌ای در مرزها را دنبال می‌کنیم، ساماندهی پایانه‌های مرزی، تسهیل عبور و مرور در مرزها و ایجاد دستگاه‌های ایکس‌ری بزرگ دروازه‌ای در پایانه‌های مرزی از مواردی است که در این حوزه دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: تجاری‌سازی فقط استفاده جاده به روش تجاری نیست بلکه جاده باید در خدمت منافع تجاری باشد

وزیر راه و شهرسازی لجستیک را از دیگر مفاهیم تجاری‌سازی عنوان کرد و گفت: ایران چهارراه جهان است اما زمان این چهارراه به درستی عمل می‌کند که عبور و مرور از آن منظم، آسان و روان باشد.

آخوندی گفت: باید به سمت ایجاد انواع لجستیک‌ پارک‌ها برویم، در کنوانسیون‌هایی که عبور از کشور را تسهیل می‌کنند عضو باشیم که در این حوزه همه این موارد در دستور کار است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۰۹۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده‌های خراسان شمالی لغزنده است

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی از لغزندگی جاده‌های استان خبر داد.

سرهنگ اسپیدکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سامانه بارشی در استان فعال شده و اکنون بیشتر جاده‌های استان لغزنده است.

وی با اشاره به اعلام هشدار نارنجی و جاری شدن سیلاب در برخی مناطق استان از سوی اداره کل هواشناسی، تاکید کرد: رانندگان از انجام سفرهای غیرضروری در جاده‌های این استان خودداری کنند.

اسپیدکار بیان کرد: رانندگان نکات ایمنی را رعایت کنند، از انجام سبقت‌های غیرمجاز و داشتن سرعت غیرمجاز خودداری کنند.

وی افزود: اکنون تردد در تمام محورهای استان خراسان شمالی بدون مشکل انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • جاده‌های خراسان شمالی لغزنده است
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • بازگشت روبرتو دزربی به لیست بایرن مونیخ
  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب